Αθλοπαιδιές στην άμμο για παιδιά 3 -13 ετών!!!

Ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Πρέβελη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνοu και τη στήριξη του Τμήματος Παιδείας Δήμου Ρεθύμνου, του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου, αλλά και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, διοργανώνουν αγώνες και παιχνίδια στην άμμο για παιδιά 3 – 13 ετών, τα οποία θα λάβουν χώρα στην παραλία του Ρεθύμνου, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στις 11:00.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η παρακίνηση των παιδιών για συμμετοχή σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες και η προώθηση της συνεργασίας μέσα από αυτές. Όλα τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ, ώστε να χαρούν την παραλία του Ρεθύμνου όσο οι συνθήκες ακόμη το επιτρέπουν και επιπλέον θα επιβραβευθούν για τη συμμετοχή τους με αναμνηστικό μετάλλιο.

Μείνετε συντονισμένοι! Ο κουμπαράς του Συλλογου γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου θα δέχεται την αγάπη σας, ενισχύοντας τα εκπαιδευτικά προγραμματά και δράσεις του. Σας περιμένουμε όλους!

Leave a Reply