Μαζί Μπορούμε

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Η Δύναμη Μας Είναι Ο Εθελοντισμός

Η ομάδα των εθελοντών μας μετράει ήδη τα 60 της μέλη! Κάθε χρόνο παλιοί και νέοι εθελοντές συνεργάζονται μαζί μας με συνέπεια, σταθερότητα και αγάπη. Μέσα από την ενημέρωση και εκπαίδευσή που τους παρέχεται, στηρίζουν και πλαισιώνουν κάθε μας δράση και αποτελούν για μας σημαντικούς συνοδοιπόρους στο έργο μας,. Ο καθένας αφιερώνει ένα δίωρο την εβδομάδα, έχοντας συγκεκριμένο ρόλο στα ομαδικά ή ατομικά προγράμματα κάθε παιδιού. Με την ενεργή συμμετοχή τους, συνδράμουν στις διαπροσωπικές σχέσεις των παιδιών και εφήβων σε επίπεδο ομάδας αλλά και ατομικά, προβάλλοντας θετικά πρότυπα συμπεριφοράς και επικοινωνίας και επιδρώντας έτσι σημαντικά στην κοινωνικοποίησή τους.

Το πιο όμορφο πράγμα είναι να βλέπεις ένα πρόσωπο να χαμογελά. Και ακόμα πιο όμορφο είναι να ξέρεις ότι είσαι ο λόγος πίσω από αυτό.

Ο εθελοντισμός αποτελεί αίτημα και ανάγκη των καιρών μας και δεν περισσεύει κανείς σε αυτήν την προσπάθεια.

200 Εθελοντές

Στα 6 χρόνια λειτουργίας μας είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με 200 περίπου εθελοντές, στην πλειοψηφία τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πρακτική Άσκηση

Στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Μαζί Μπορούμε” υπάρχει η δυνατότητα της εθελοντικής πρακτικής άσκησης φοιτητών με έκδοση βεβαίωσης αφού είμαστε πιστοποιημένος φορέας για τις υπηρεσίες μας στον τομέα της αναπηρίας.

Θα χαρούμε αν μπεις στην ομάδα μας

Γίνε Εθελοντής